Så som jag ser det

Kust, hav och natur. Därtill lite text som tillsammans med bilden blir intressant och kanske väcker tankar. Kanske överraskar jag någon gång med något annat än naturbilder. Det hoppas jag ni kan stå ut med.

En liten känsla av vår

Vintern biter sig fast men får allt svårare att stå emot. I dag var jag tillbaka i skogen, väl påpälsad då termometern visade på nästan tio minusgrader. Skogsvägarna är snorhala nu så broddarna satt på och smyga sig på något vilet låter sig inte göras.

Det blev några isbilder och en underbar fika i en glänta där solen stod på. Den värmde så gott att ytterjackan åkte av och det började droppa från klippvägens istappar.

Det är inte vår men det kändes i luften, på doften i skogen, och nog är småfåglarna lite kvittrigare än vanligt. Vårkänslor?

Isväggen.

Isen smälter.

Droppen.

 

Inlagt 2011-01-30 17:01 | Läst 2135 ggr. | Permalink
Visst är det så Bengt. Bild 2 gillar jag speciellt. I dag var jag och sambo ute i skärgården och gick. På isen. Det är första gången jag rundar Stora Amundö, rundar hela ön på isen, det var en speciell känsla. Solen sken och massor av människor var ute, både till fots och på skridskor. /Frode
Idag var jag och Dippe på vid Ramhultafallet vid Lygnern, där var det definitivt ingen vår. Jag tror aldrig jag sett så mycket is i fallet. Bild kommer senare! Flertalet var ute och skejtade på Lygnern. Skönt att någon vågar nämna våren. Halkade idag när jag var ute med vovven. Tur att hundar är lojala och slickar en i ansiktet när man tuppar av. Ha de gott Bengt / C
Hej Frode och Claes
Nja, vår var kanske en liten överdrift för här är också mycket is i åarna och fallen men solen blir starkare och starkare och värmer lite mer nu. Fick ett par yrkesbroddar av barnen när jag fyllde helt nyligen (de är rädda om sin game far) och sedan dess står jag på benen på vilket underlag som helst.
Hej Bengt. Våren nja! men fina bilder fick du, is droppar är underbara men bild 2 tar priset
MVH Anita
Nu är det inte mycket snö och is kvar. Det är grått och lite trist men ljuset börjar komma tillbaka och det är ju det vi vill få tillbaka, vi fotografer.
Fina bilder, blir lite sugen på makro men har aldrig riktigt lyckats i denna genre.
Ha det gott Bengt
//Leif(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver

XXX