Så som jag ser det

Kust, hav och natur. Därtill lite text som tillsammans med bilden blir intressant och kanske väcker tankar. Kanske överraskar jag någon gång med något annat än naturbilder. Det hoppas jag ni kan stå ut med.

Vinter och stimulerande Västsvenska FotoExpon 2016

Plötsligt blev det vinter igen för några timmar. Måndagsmorgonen bjöd på ymnigt snöfall och några kilometer hemifrån, i Åkulla bokskogar, bjöds ett vackert vinterlandskap. Efter att ha tillbringat en stor del av helgen inomhus i samband med arrangemanget Västsvenska FotoExpon 2016 så var suget stort att komma ut med kameran. Varbergs Fotoklubb, där jag har förmånen att vara ordförande, var värd för FotoExpon och vi har sett och beundrat så otroligt många fina bilder från de tävlande fotograferna från hela västra Sverige. Det har gett inspiration för lång tid framöver. Den sita bilden i det här inlägget kräver en liten förklaring; det är lokaltidningen Hallands Nyheter, där jag för övrigt själv arbetat som skrivande journalist i 35 år, som uppmärksammar FotoExpon med ett helt uppslag i dagens tidning. Självklart är det Varbergs Fotoklubbs prisbelönta fotografer som prioriteras!

Samtliga prisbelönta bilder och valda bilder för visning (bilder som inte nådde ändra fram men har kvalitéer och värda att visas för en bredare publik) hänger i Hamnmagasinet i Varberg till och med 10 april. Hamnmagasinet håller öppet torsdag-söndag 10-12 så har ni vägarna förbi så missa inte att göra ett besök.Postat 2016-03-07 19:48 | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera