Så som jag ser det

Kust, hav och natur. Därtill lite text som tillsammans med bilden blir intressant och kanske väcker tankar. Kanske överraskar jag någon gång med något annat än naturbilder. Det hoppas jag ni kan stå ut med.

Jag vill inte vara den som tappar pinnen

Tack Leif, för stafettpinnen. Det gav mig också en anledning att äntligen skapa mig en bildblogg på Fotosidan.

Min bästa bild 2009?

Spontant dyker det upp några bilder som jag är särskilt svag för. Det betyder inte nödvändigtvis att de är bra men jag själv tycker om dom. Den jag nu väljer trodde jag först var tagen i början på det här året men den togs i december. Jag minns fototillfället särskilt väl. Det var vid Hornborgasjöns utlopp och det var kallt. Rent ut sagt, ja ni vet, kallt. 19 grader. Brr och så lite blåst på det. I vassen längs vallen hörde jag ett par blåmesar och stannade till och beundrade de små fåglarna. Det sägs ju att blåmesen är en tuffing vid fågelbordet. Det stämmer säkert. Men det är i sanning också tufft att i minus 19 grader flaxa omkribng i vasstopparna på jakt efter något ätbart för att överleva. Med det som lite bakgrund så väljer jag den här bilden som min bästa 2009.

Min gode vän i Varbergs Fotoklubb, Christer Larsson, har hårddiskarna närmast överfulla av bra bilder. Jag lämnar över stafettpinnen till honom och hoppas att han antar utmaningen, börjar blogga och bjuder på sin bästa bild från 2009.Postat 2010-02-14 17:52 | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera