Så som jag ser det

Kust, hav och natur. Därtill lite text som tillsammans med bilden blir intressant och kanske väcker tankar. Kanske överraskar jag någon gång med något annat än naturbilder. Det hoppas jag ni kan stå ut med.

Inte ens långkallingar hjälpte

Strömstararna vid Herrtorps Qvarn bortåt Skara var mitt mål för dagen. Där har jag varit förr och alltid sett flera av de fina fåglarna. Med lite försiktighet går det ofast ganska bra att få fina bilder på dem. Nu hade jag fått tipset att försöka fotografera med lite längre slutartid för att få ett mjukt rinnande vatten och strömstaren vackert i fokus.

Med värsta vinterkängorna, dubbla sockor liksom långkallingar, pälsmössa, nyladdade battrier, stativ och tålamod så var minus tio grader inget hinder för en lyckad fototur. Om de nu inte varit för strömstararna. De var inte där hur jag än spanade.Men plötsligt hördes det karaktäristiska lätet och så svischade en förbi nedströms Tidan och för att inte ses mer...

Snopet men åka hem utan bilder fanns inte i tanken. Så det blev objektivbyte och några andra motiv. Det var ganska kul i det strålande vintervädret och motiven finns, det gäller bara att se dem.Det kan vara nog så svårt. Men här några av dem i vart fall. Strömstarar blir det innan vintern är slut. Tror jag.

Kämpar i kylan

Det grönskar

Vintergatan

Vinterlandskapet

Inlagt 2011-01-03 20:42 | Läst 2416 ggr. | Permalink(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver

XXX